O NAS

PROSTOVOLJCI ALIGATORJI

Aligatorji smo mavrični animatorji. Tako se imenujemo, da se približamo otrokom. Imamo posebne superlastnosti: smo vedno nasmejani, vedno pripravljeni pomagati, lepo skrbimo za otroke, ne preklinjamo ter znamo reči: prosim, hvala in oprosti.

Aligatorji imamo na mavričnih počitnicah najrazličnejše vloge, kot so: vodja tedna, fotograf, računalničar, zdravnik, kitarist, minister/ministrica za polulane postelje, …

kdo gre z nami?

Poleg otrok, ki se prijavijo na počitnice, gre v posameznem tednu na počitnice približno 15 aligatorjev, kuharica in njeni 3 pomočniki (prostovoljci, ki še niso polnoletni).

Na počitnice se lahko prijavi kateri koli osnovnošolski otrok, prednost imajo tisti, ki sicer morja ne bi doživeli (ter z nami še niso bili na počitnicah), zraven pa lahko  gre  aligator, ki se je predhodno udeležil spoznavnega dne, organiziranega s strani društva. Po spoznavnem dnevu je namreč seznanjen s pravili, organizacijo počitnic ter mavričnimi vrednotami.

kje počitnikujemo?

Nastanjeni smo v prostorih Župnije Portorož, kjer imamo fantovsko in dekliško sobo s pogradi, lastno kuhinjo z jedilnico, aligatorsko sobo ter veliko zunanjih površin za druženje. Kopamo se na rezerviranem delu mestne plaže v Portorožu.

Društvo prijateljev otrok  MAVRICA

Čerinova ulica 10, 1131 Ljubljana

T: +386 40 549 886
E: mavrica.drustvo@gmail.com

Posl. račun: 02014-0254470831
dav. št.: 24130150
mat. št.: 1929585