MAVRIČNE POČITNICE 2018 - 3. teden

Mavrične počitnice so se lepo začele Otroci so varno prispeli in se nastanili v sobah. Po kosilu smo razložili par pravil, da bodo počitnice potekale nemoteno. V lepi kolonici smo se odpravili prvič na plažo, kjer smo opravili preizkus plavanja. Skupaj smo uživali na pomolu in v mivki. Po večerji smo imeli spoznavni večer. Peli smo pesmi ob spremljavi kitare in se malo bolje spoznali med sabo. Preden smo šli spat smo se umirili ob Mariji z molitvijo Angelček varuh moj. Umili smo si zobe in se počasi odpravili k počitku.

 

Morje

slAdoled

lepo Vreme

kaRate

povštrčkI

razgledniCe

zAupanje

Vse te besede opišejo današnji dan. V njih se skriva še ena beseda...

 

V nov dan smo se zbudili z dežjem v Portorožu Zaradi tega nismo mogli na plažo, se pa vremenu nismo pustili Namesto plaže smo imeli razne delavnice, kot je na primer moja domovina, kjer smo spoznavali Slovenijo. Pred kosilom, ko se je vreme za trenutek popravilo smo šli na kratek sprehod in naredili nekaj sponzorskih fotografij Proti večeru smo imeli mavrica ima talent, kjer smo se pokazali z nekaj izvirnimi točkami. Za konec smo še pogledali film in z molitvijo zaključili dan. 

 

Zadnji mavrični dan smo preživeli lepo, začeli smo ga z dopoldanskim kopanjem. Praznovali smo tudi rojstni dan. Popoldne smo imeli tekmovanje po skupinah v raznih igrah na prostem, kot je vlečenje vrvi in podobno. Nekaj otrok smo tudi zakopali v mivko. Dan smo zaključili z zabavo - večernim plesom. Mavrica je pri koncu in ostali nam bodo lepi spomini

 

21

prekratkih dni

3

polni avtobusi otrok

60

skrbnih prostovoljcev

130

mavričnih klobučkov

700

sladoledov na teden