Mavrični aligatorji smo prostovoljci oz. animatorji. Naše superlastnosti so dobrosrčnost, razigranost, nasmejanost, ustrežljivost in neutrudnost. Vendo znamo reči: prosim, hvala in oprosti.

Smo tisti, ki na morju poskrbimo za varnost in dobro počutje otrok. Seveda nismo “supermani” vsakega od nas zaznamujejo določene lastnosti in sposobnosti. Da kar se da maksimalno izkoristimo naše sposobnosti pa si v tednu počitnic razdelimo najrazličnejše vloge. Tako ekipo sestavljajo vodja tedna, fotograf, računalničar, zdravnik, kitarist, logist, minister za polulane postelje…

ALIGATOR NA MAVRIČNIH POČITNICAH 2024

Izpolni prijavnico in postani del ekipe!

Kako postati mavrični aligator?

Nič lažjega. Svojo kratko predstavitev in morebitna vprašanja nam pošlji na drustvo@mavrica.eu in nestrpno pričakuj naš odgovor.

Poleg tega vsako leto pripravimo spoznavni dan za nove aligatorje, kjer predstavimo delovanje društva, organizacijo Mavričnih počitnic, pravila in vrednost, spoznaš pa se tudi s starimi aligatorji. Letos se bomo na zoom spoznavnem dnevu družili v nedeljo, 18. februarja, ob 19ih.

Pravi aligator pa lahko postaneš šele z dolopnjenim 18. leti. Če še nisi polnoleten in se vseeno želiš pridružiti kot prostovoljec, lahko postaneš tudi Mavrični pomočnik. Tvoja glavna naloga tako postane pomoč v kuhinji in čiščenje prostorov, seveda pa prejmeš tudi nekaj aligatorskih zadolžitev.

Se ti zdi, da varovanje otrok ni tvoje najljubše opravilo? Nič zato, Mavrični aligator prevzema najrazličnejše odgovornosti, poleg tega pa vsako leto potrebujemo tudi Mavrične kuharje in Mavrične logiste. Napiši, kako nam želiš pomagati in prav gotovo bomo našli način, da se nam pridružiš.

Zakaj postati mavrični aligator?

  • priložnost za prostovoljstvo,
  • nova prijateljstva,
  • prevzemanje odgovornosti,
  • voditeljske izkušnje in delo v timu, …
  • čudovita poletna izkušnja!

21

prekratkih dni

3

polni avtobusi otrok

60

skrbnih prostovoljcev

130

mavričnih klobučkov

700

sladoledov na teden