MAVRIČNE POČITNICE 2019 - 3. teden

Prvi dan Mavričnih počitnic je še prehitro minil - tako hitro🕙, da se nam ni uspelo javiti. Ko smo prispeli v Portorož, smo od vsega veselja najprej zapeli nekaj pesmi in se odigrali kakšno igro, nato pa smo se razporedili po sobah. Po kosilu🍽 smo si vzeli le par minut počitka, preden smo odhiteli na plažo (seveda v lepi ravni koloni 😉) in nato celo popoldne neizmerno uživali v skakanju s pomola, potapljanju, podajanju z žogo, grajenju peščenih gradov in samo sproščenem čofotanju s prijatelji.
Po slastni večerji, je bil čas za... SPOZNAVNI VEČER!🥳
Najprej smo se med sabo še malce bolje spoznali in zapeli Mavrični himno, v soju bliska v ozadju pa smo se še odigrali nekaj iger in še pred dežjem⛈ pobegnili na varno in suho v naše sobe.
Danes pa že komaj čakamo nove dogodivščine 😉

Kaj?! 😱 Kar že 5. dan je minil odkar smo na Mavrici🌈? Joj, kako gre hitro čas! Današnji dan smo se mnogo novega naučili🤓. Preko igrice in simbola dneva smo spoznavali kaj za nas pomeni vera🐟, kako jo doživljamo in kako jo živimo. Po plaži in tuširanju🚿 smo spoznavali male živali🐍🦎, po kosilu pa smo se ponovili in se tudi naučili kaj novega o prvi pomoči🚑. Dan smo zaključili z ogledmo drugega dela risanega filma Asterix in Obelix ter mollitvijo🙌 pri Mariji.

Kakor se za nedeljo spodobi, smo dan začeli z mašo⛪️, nato smo imeli nekaj časa za družabne igre in pisanje sporočilc. Po kosilu smo se lotili barvanja majic👕, tri najbolj izvirne so bile nagrajene. Ravno, ko smo se pripravili za na plažo nas je presenetil dež, zato smo plažo za nekaj časa preložili, a smo se pred večerom vseeno malo namočili v morju🏖. Po dolgo pričakovani večerji bo sledil še kviz Moja domovina🇸🇮, nato pa hitro v postelje, da se počijemo za nov dan 😉

21

prekratkih dni

3

polni avtobusi otrok

60

skrbnih prostovoljcev

130

mavričnih klobučkov

700

sladoledov na teden